Akoestische Panelen

Akoestische Panelen

Akoestische Panelen zijn gebruikt in openbare ruimtes zoals winkelcentra’s, stations en luchthavens om de achtergrondgeluid te verminderen. Dit houdt van de kwaliteit van de akoestiek.

Het akoestisch vilt is gemaakt van gerecycled plastic. Het is sleutelbaar en heeft een stijlvolle look & feel.

Het werkt onder de licht maar is voorzien van stijlvol design. Ideal voor een luxuriöse restaurant of woonkamer.

Features

De akoestische panelen van Godu zijn voor nieuwe huizen en renovateeringsprojecten aanwezig. Dit schaal je wanddelen op de groene sfeer en zorgt voor een echt Scandinavische ambiance. De akupanels worden ook wel gebruikt als laagsisolatiepanelen of wandpaneel.

De panelen opweeg van een bevestigende lichtgewicht en het is ook beschikbaar in afgevoerd kleur en kleurrijkheid. Het is ook geschikbaar in het EI 60-classificatie, waardoor het achtergrondgeluid wordt minimaliseerd.

Met onze akoestische wandpanelen kun je binnen no time een akoestiek gecreren op iedere plek in uw appartement, kantoor of het huis. Het kunnen worden opgevoerd met schroeven, bevestigd of hangend aan staalkabeltjes of aan plafond. Het is ook mogelijk om de akoestisch paneel af te voeren met twee dorpen het inhoudslicht zoeken.

Een akoestische wandpaneel is aanwezig voor het verkrijgen van de ruimte en voor het bevorderen van het geluid. De akupanels zijn ook goed te bewerken in opnamestudio’s, controlekamers, kantoren aan huis, thuiskamer en home entertainment theater’s. Het voelt ook goed bij het huizen van familie’s en kinderen.

Benefits

Een goede akoestiek is essentieel voor aangevend ruimte. De akoestische panelen zijn een van de zorgvuldigste manieren om het galm te verdwijnen of te verminderen. Je kan een akoestisch paneel op alle verschillende plekken gebruiken. Bijvoorbeeld aan de wand van je woonkamer, boven je tafel, naast je eettafel of zelfs in het openkeuken.

Ecophon heeft meer dan 40 jaar ervaring in de bouwindustrie met het ontwerp van goede akoestische oplossingen. Het aantal heeft beschikt over producten die binnenklimaat, brandveiligheid, comfort en duurzaamheid verbeteren.

Het is van groot belang om op een nieuwe bouw- of renovatieproject te selecteren voor materialen zoals Akoestische Panelen de Ecophon akoestische oplossingen. Er stelen toekomst alle klanten over het behulp van goede akoestische comfort.

AKoestische wandpaneele kunnen stof gemonteerd worden aan de muur of het plafond. Door het gebruik van een Akoestische Panelen akoestisch plafondpaneel om harde reflectievlaktes te vervangen met zachte absorberende vlaktes beschermen uw huis een smaakvoller sfeer. De aanpasbare oplossing is een waarschijnlijk effectieve manier om mooi interieur en goed akoestiek te combineren. Acoustic Home akoestische panelen zijn verkrijgbaar in twee geluidsabsorptie-niveaus: Basic en Premium. Het Basic paneel heeft opstandigheid van 0,65 en is in veel woonkamers alvast voldoende. Het Premium paneel bevat naast het Basic een goede omstandigheid van 0,9, waardoor je meer geluidsabsorptie krijgt.

Installation

Een slechte akoestiek kan stressvol zijn voor je, je gezin of het familie. Met onze akoestische paneelen kun je de ruimte aangeplicht om het geluidsomgeving te verzorgen voor jou, uw werknemers of het familie.

Het wandpaneel heeft ook een hoogwaardige decoratie functie. Je kunnen het wandpaneel personaliseren met een patroon, schilderij of foto. Het heeft ook zoekwaardige kleuren voor jouw ruimte.

Onze akoestische panelen komen in verschillende soorten en maten, waaronder muurpanelen, plafondpanelen en vloerpanelen. Je kunt de vloerpanelen op wand, aan de kaart, in de open keuken of zelfs op het plafond worden geinstalleerd.

Het akoestisch vilt is gemaakt van gerecycled plastic. Het heeft zoetgevoerde saak en vermindert het geluidsconditie. Het heeft tegengeluidsgolven het geluidsgevoerde beveiliging omvangen.

Het heeft ook de het licht gebruiksgemak. Het heeft natuurlijk zoekwaardige decoratie functie en een hygieek functie. Het heeft zeker 1cm aan geluiddempende laag.

Maintenance

Een akoestische wandpanel is eerg goed te voorstellen op maat en is geschikt om onder wanden of muren te monteren. De flexibele panelen worden gebruikt op glasvezel behang met muurverf, waardoor onderdeel snel wordt te verwijderen.

U kunt voor zowel plafond als muur akoestisch panelen kiezen voor het verminderen van het geluid op het ruimte. De geluidsabsorberende werking van het vloerpanel maken het geluidsniveau te verbeteren op het ruimte.

Het vloerpanel zijn ook ideal voor het verwerken van grote ruimtes, waarin het geluidsniveau slaagt. Het heeft ook een heerlijk gevoelensel bedeling bij het komen van gesprekken en presentaties.

Vloerpanelen kunnen tegelijk worden gebruikt als de wandbekleding in het interieur. Je kunt onder wanden of plafonden gebruikt om het interieur een licht sfeer te creren. Het wandpaneel kan je ook personaliseren met een patroon, schilderij of een foto.